Luku 3.7 (Chemistry 7–9)

Carboxylic acids, esters and fats

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti” tai „Opiq+ Opettaja”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.

Luvun alateemat:

  1. Carboxylic acids, esters and fats
  2. Carboxylic acids make food taste sour
  3. The four lightest Carboxylic acids
  4. Methanoic acid or formic acid
  5. Ethanoic acid or acetic acid
  6. Berry and fruit acids
  7. Lactic acid
  8. The reactions between acids and alcohols produce esters
  9. Fats
  10. Saturated and unsaturated fats
  11. Test your knowledge
  12. Summary

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti” tai „Opiq+ Opettaja”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.

Odota