Pääsy rajoitettu
Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.
Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti” tai „Opiq+ Opettaja”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.
Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.
Luvun alateemat:
- Carboxylic acids, esters and fats
- Carboxylic acids make food taste sour
- The four lightest Carboxylic acids
- Methanoic acid or formic acid
- Ethanoic acid or acetic acid
- Berry and fruit acids
- Lactic acid
- The reactions between acids and alcohols produce esters
- Fats
- Saturated and unsaturated fats
- Test your knowledge
- Summary
Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti” tai „Opiq+ Opettaja”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.
Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.