Tilausehdot

Tilausehdot ovat voimassa 01.06.2021 alkaen.

Katso myös käyttöehdot.

Katso myös yksityisyysehdot.

Katso myös evästeiden käyttö.

 1. Yleiset säännökset
  1. Star Cloud OÜ:n (jäljempänä Opiq tai myyjä) tilausehdot (jäljempänä ehdot) koskevat kaikkia henkilöitä (jäljempänä ostaja), jotka käyttävät Opiq-verkkokauppaa (jäljempänä verkkokauppa) Opiq-varaston käyttämiseen tarvittavan käyttölisenssin ostamiseksi.
  2. Hyväksymällä ehdot ostaja vahvistaa tutustuneensa, hyväksyneensä ja täyttävänsä ne.
  3. Opiq säilyttää ostajan kanssa solmitun kaupan yksityiskohdat tietovälineessään. Myyjä lähettää ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen myyntitapahtumaa koskevat tiedot.
  4. Kuluttaja voi lähteä erimielisyyksien syntyessä Suomessa voimassa olevista sitovista kuluttajasuojavaatimuksista. Asiakas antaa samalla palvelun käyttämisellä suostumuksensa siihen, että asioissa, joista ei ole Ehdoissa säädetty ja johon edellä mainittuja säädöksiä ei sovelleta, sovelletaan Viron lainsäädäntöä.
 2. Opiq-palvelun ostaminen ja vaiheet verkkokaupassa
  1. Verkkokaupasta voi ostaa pääsyn (käyttäjälisenssin) Opiq-kirjastossa tarjottavien teosten käyttämiseen. Palvelun hinta ja saatavuus saattavat muuttua. Ostajan osalta on voimassa hinta, jonka perusteella hän Opiq:issa asioinut. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Jos maksu suoritetaan muussa valuutassa, pankkijärjestelmä laskee toisen valuutan arvon euroihin pankkipalvelun vaihtokurssin mukaisesti.
  2. Star Cloud OÜ on henkilötietojen vastaava käsittelijä verkkokaupan tietojen suhteen. Jos maksut tapahtuvat käyttämällä Maksekeskus AS:n tarjoamia maksuratkaisuja, maksuihin liittyvien tietojen valtuutettu käsittelijä on Maksekeskus AS. Henkilötietojen, joiden osalta Maksekeskus AS täyttää siihen sovellettavia lakisääteisiä velvoitteita tai täydentäviä taloudellisia etujaan, vastaava tietojen käsittelijä on Maksekeskus AS. Maksekeskus AS:n tietosuojakäytäntöön voi tutustua täällä. Opiqilla on oikeus perua käyttölisenssi ja keskeyttää palvelun tarjoaminen, jos:
   1. oikeus teoksen levittämiseen Opiqin ympäristössä;
   2. ostaja ei noudata palvelun käyttöehtoja.
  3. Jos Opiq ei pysty täyttämään tilausta, se ottaa ostajaan yhteyttä ja palauttaa tai tasaa maksetun summan, jos ostaja on jo maksanut palvelun.
  4. Ostajan on noudatettava tarkkaan Opiq-ympäristön ohjeita ostaakseen Opiqin palvelun. Ostajan on rekisteröidyttävä ennakkoon vaatimustenmukaisesti saadakseen käyttölisenssin. Tilauksen laatimista varten on:
   1. valittava paketti, joka määrittelee teokset, joihin hankitaan pääsy käyttölisenssillä.
   2. Määritettävä oppimateriaaleihin pääsyn (käyttölisenssi) kesto kuukausissa.
   3. Valittava maksutapa, eli suoritettava maksu ostoksesta joko Opiqissa tarjotun pankkilinkin kautta, luottokortilla tai maksettava ennakkomaksu laskun pohjalta.
   4. Maksettava valittu käyttölisenssi valitulla tavalla.
  5. Kun käyttölisenssi on maksettu pankkilinkin kautta, pankkilinkki mahdollistaa paluun Opiqiin painamalla ”Palaa kauppiaan sivulle”.
  6. Pankkilinkillä tai luottokortilla maksettaessa käyttölisenssi aktivoituu heti tilauksessa valittuna aloituspäivänä.
  7. Laskulla maksettaessa käyttölisenssi aktivoituu rahan näkyessä laskussa mainitulla Opiqin pankkitilillä ja tilauksessa valittuna aloituspäivänä.
  8. Pankkilinkin kautta voivat maksaa Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki,Revolut, N26.
 3. Myyntisopimuksen irtisanominen
  1. Peruuttamisoikeus ei koske direktiivin nro 2011/83/EU nojalla liiketoimia, joiden kohteena on sellaisen digitaalisen sisällön toimittaminen, jota ei toimiteta aineellisella välineellä.
  2. Käyttäjä antaa selvän suostumuksensa hyväksymällä kyseiset palvelun käyttöehdot ja hakemalla käyttölisenssiä ja vahvistaa ymmärtävänsä menettävänsä irtisanomisoikeuden edellisessä kohdassa mainitussa tapauksessa lisenssiä hakiessaan.
 4. Ostajan henkilötietojen käsittely verkkokaupassa
  1. Opiqilla on oikeus käsitellä tietoja (mm. henkilötiedot) ilman ostajan suostumusta siinä määrin, missä on tarpeen verkkokaupan käyttämiseksi, kaupoista aiheutuvien velvollisuuksien täyttämiseksi, mm. lähettää ostajalle verkkokaupan palveluiden käyttämiseen liittyviä ilmoituksia ja säilyttää ostajien parempaa palvelemista ja kauppojen todistamista varten verkkokauppaan kirjautuneen ostajan tilauksia koskevat tiedot.
  2. Jos ostaja on antanut verkkokaupassa suostumuksensa tietojen käyttämiseen markkinointitarkoituksessa, myyjä käyttää kyseisiä tietoja vain Opiqin tuotteiden ja palveluiden kampanja- ja alennustarjousten välittämiseen sähköisesti. Ostajalla on milloin tahansa oikeus perua suostumus tietojen käyttämiseen markkinointitarkoituksessa lähettämällä myyjälle vastaava sähköposti tai Opiq-ympäristössä annettujen ohjeiden mukaisesti.
  3. Verkkokaupan käyttäjän henkilötietojen kategoriat ja käsittelyn tarkoitus on kuvattu Opiqin tietosuojakäytännössä.
 5. Vastuu ja riitojen ratkaiseminen
  1. Jos palvelu ei vastaa sopimusehtoja, ostajalla on mahdollisuus turvautua laissa säädettyihin oikeussuojakeinoihin, mm. vaatia sopimuksen täyttämistä, laskea hintaa, vaatia vahingon korvaamista ja irtisanoa sopimus.
  2. Jos ostaja havaitsee puutteen, hänen on ilmoitettava siitä välittömästi Opiqin työntekijöille sähköpostilla tai soittamalla. Käyttölisenssin voimassaolon päätyttyä ei ole mahdollista todeta palvelun tarjoamista koskevia puutteita.
  3. Ostajat voivat pyytää tietoja tilauksistaan puhelimitse Opiqin yhteystiedot-osiossa ilmoitettuina toimistoaikoina.
  4. Ostaja voi ottaa palvelun tarjoamisen aikana syntyneiden erimielisyyksien selvittämiseen yhteyttä Suomen kilpailu- ja kuluttajasuojavirastoon.
  5. Opiq ei vastaa varastossaan olevien teosten sisällöstä, mm. ei vastaa oppimateriaalien vastaavuudesta valtion opetussuunnitelmalle eikä anna ostajalle minkäänlaisia takuita teosten käyttämisessä toivottujen tavoitteiden saavuttamiselle, esim. ei takaa haluttua tulosta oppiaineen opiskelussa.
  6. Opiq vahvistaa kaikkien teosten tai muun materiaalin levitysoikeuden Opiq-ympäristössä.
 6. Ehdotukset, kysymykset, valitukset
  1. Pyydämme lähettämään kaikki ehdotukset, kysymykset ja valitukset sähköpostiosoitteeseen info@starcloud.ee. Ratkaisemme puhelimitse ainoastaan kysymyksiä, jotka liittyvät Opiqin päivittäiseen käyttämiseen ja sen käyttöongelmiin. Star Cloudin työntekijöitä ei ole valtuutettu vastaanottamaan muita kysymyksiä ja valituksia puhelimitse.
Tilausehdot
Odota