Luku 3.2 (Lukion Kemia (KE1))

Kokeellisuus

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.

Luvun alateemat:

  1. Kokeellisuus
  2. Tutkimuksia leivinjauheella: Mikä kohottaa kakun?
  3. Maillardin reaktiot: Erilaisia kinuskeja
  4. Kokeellisuutta kotona: Alkujuoma
  5. Kalan raakakypsennys hapolla

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.

Odota