Luku 3.2 (Lukion Kemia (KE1))

Kokeellisuus

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Tämän oppikirjan käyttämiseen tarvitset voimassa olevan paketin „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu” lisenssin. Pakettiin tutustumiseen ja lisenssin tilaamiseen klikkaa paketin linkkiin.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään luvun katsomista varten.

Luvun alateemat:

  1. Kokeellisuus
  2. Tutkimuksia leivinjauheella: Mikä kohottaa kakun?
  3. Maillardin reaktiot: Erilaisia kinuskeja
  4. Kokeellisuutta kotona: Alkujuoma
  5. Kalan raakakypsennys hapolla

Tämän oppikirjan käyttämiseen tarvitset voimassa olevan paketin „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu” lisenssin. Pakettiin tutustumiseen ja lisenssin tilaamiseen klikkaa paketin linkkiin.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.

Odota