Luku 3.6 (Biologia 9. lk)

Biotekniikka

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.

Luvun alateemat:

  1. Biotekniikka
  2. Biotekniikka – mitä se on?
  3. Funktionaaliset elintarvikkeet ovat bioteknisesti "paranneltua" ruokaa
  4. Hapattaminen, juoksuttaminen ja käyttäminen ovat ruuan valmistuksen ikivanhaa biotekniikkaa
  5. Kasvin- ja eläinjalostuksen perusteet
  6. Eläinjalostus
  7. GMO eli geenimuunnellut eliöt
  8. Teolliset sovellukset
  9. Biotekniikan lääketieteen sovellutukset
  10. Hedelmöityshoidot
  11. Etiikka
  12. Tiivistelmä

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Opiq+ Koti”, „Opiq+ Opettaja” tai „Opiq+ Yläkoulu”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.

Odota