Access restricted
Access to study materials is restricted. You are not logged in to Opiq.
A valid license for package „Opiq+ For Teacher”, „Opiq+ Home” or „Opiq+ Yläkoulu (Pupil)” is required to use the kit. Click the link with the package name to learn more about the package and order a license.
If you have a valid license, log in to view the chapter.
Chapter topics:
- Karboksyylihapot, esterit ja rasvat
- Virittäytyminen – Mikä tekee ruoasta happaman?
- Karboksyylihappot aiheuttavat happamaa makua
- Neljä keveintä karboksyylihappoa
- Karboksyylihappojen kemiallisia ominaisuuksia
- Metaanihappo eli muurahaishappo
- Etaanihappo eli etikkahappo
- Marjojen ja hedelmien hapot
- Kuvagalleria: Karboksyylihappoja luonnossa
- Maitohappo
- Hapon ja alkoholin reaktiossa muodostuu esteriä
- Rasvat ovat elimistön tärkeä ravintoaine
- Tyydyttyneet ja tyydyttymättömät rasvat
- Testaa tietosi
- Tiivistelmä
- Lisätietoa: AIV-rehu
- Lisätietoa: Aspiriini
- Lisätietoa: Semiokemikaalit
A valid license for package „Opiq+ For Teacher”, „Opiq+ Home” or „Opiq+ Yläkoulu (Pupil)” is required to use the kit. Click the link with the package name to learn more about the package and order a license.
If you have a valid license, log in to view the chapter.